Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Tuntikuvaukset


Kehonhuolto / venyttely

Tunnilla teemme viikoittain vaihtuvan teeman mukaan koko kehoa huoltavia liikkeitä, kuten staattisia ja dynaamisia venytyksiä, fascia rullailua ja pallottelua ja liikkuvuusharjoituksia.


Spinning

Spinning eli sisäpyöräily on musiikin tahtiin ohjattua pyöräilyä vaihtelevilla vastuksilla. Spinning kehittää hapenottokykyä, kiinteyttää vartaloa ja kohottaa kuntoa.


Action

Äärimmäisen energinen ohjelma saa inspiraationsa kamppailulajeista kuten karatesta, nyrkkeilystä, taekwondosta, tai chistä, capoeirasta ja muay thaista. Isket, lyöt ja potkit polttaen samalla hurjan määrän kaloreita.


Pumppi

Maailman suosituin lihaskuntotunti, jossa kymmenen kappaleen aikana treenataan koko vartalo aloittaen isommista lihasryhmistä ja edetään aina pienempien lihasryhmien kautta venyttelyyn.


RVP

RVP eli reisi-vatsa-pakara treeni pitää sisällään reippaan alkulämmittelyn, jonka jälkeen tehdään etenkin keskivartalon alueelle keskittyä liikkeitä.


Venyttely

Venyttely lisää lihaksiston kimmoisuutta ja nivelten liikkuvuutta. Venyttely auttaa lihaksia myös palautumaan paremmin treeneistä ja päivän muista rasituksista.


Teho-Kierto

Tehokas koko kropan treeni, jolla pystyt haastamaan itsesi aina uudestaan. Tällä tunnilla sinun ei tarvitse keskittyä musiikin tahdissa tekemiseen vaan valitset itsellesi sopivan tahdin.


Kiinteytys

Kiinteytys on vauhdikas intervallityyppinen tunti, jossa askellusosuudet ja lihaskuntotreeni vuorottelevat.


ajanvaraus