Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Tuntikuvaukset


Kehonhuolto

Tunnin alussa teemme seisten helppoja ja avaavia lämmittelyliikkeitä. Sen jälkeen tehdään rauhallisen musiikin tahdissa vaihtelevasti joogan inspiroimia liikkesarjoja, lonkkia tai hartioita avaavia liikkeitä, venytyksiä ja liikkuvuutta ja tasapainoa kehittäviä rauhallisia liikkeitä.


Spinning

Spinning eli sisäpyöräily on musiikin tahtiin ohjattua pyöräilyä vaihtelevilla vastuksilla. Spinning kehittää hapenottokykyä, kiinteyttää vartaloa ja kohottaa kuntoa.


BodyCombat

Äärimmäisen energinen ohjelma saa inspiraationsa kamppailulajeista kuten karatesta, nyrkkeilystä, taekwondosta, tai chistä, capoeirasta ja muay thaista. Isket, lyöt ja potkit polttaen samalla hurjan määrän kaloreita.


BodyPump

Maailman suosituin lihaskuntotunti, jossa kymmenen kappaleen aikana treenataan koko vartalo aloittaen isommista lihasryhmistä ja edetään aina pienempien lihasryhmien kautta venyttelyyn.


Venyttely

Venyttely lisää lihaksiston kimmoisuutta ja nivelten liikkuvuutta. Venyttely auttaa lihaksia myös palautumaan paremmin treeneistä ja päivän muista rasituksista.


Teho-Kierto

Tehokas koko kropan treeni, jolla pystyt haastamaan itsesi aina uudestaan. Tällä tunnilla sinun ei tarvitse keskittyä musiikin tahdissa tekemiseen vaan valitset itsellesi sopivan tahdin.


Kiinteytys

Kiinteytys on vauhdikas intervallityyppinen tunti, jossa askellusosuudet ja lihaskuntotreeni vuorottelevat.


ajanvaraus