TUNTIKUVAUKSET

Kaikki ryhmäliikuntatuntimme sopivat erilaisten vaihtoehtojensa vuoksi niin aloittelijoille kuin pitkään jo käyneillekin. Meiltä löydät eniten spinningiä koko Porissa ja kaikkea muuta tehokkaista lihaskuntotunneista kehonhuoltoon. Mukaan tarvitset vain juomapullon, hikipyyhkeen ja sisäkengät.


SPINNING

Spinning eli sisäpyöräily on musiikin tahtiin ohjattua pyöräilyä vaihtelevilla vastuksilla. Saat itse säätää portaattoman vastuksen avulla treenisi tehoa. Spinning kehittää hapenottokykyä, kiinteyttää ja kohottaa kuntoa. Musiikilla ja työosioiden vaihtelulla taataan se, että polkeminen ei käy tylsäksi. Tämä jos mikä on oivallinen keino polttaa kaloreita ja pitää lihakset kunnossa!

BODYPUMP®

Maailman suosituin lihaskuntotunti, jossa kymmenen kappaleen aikana treenataan koko vartalo aloittaen isommista lihasryhmistä ja edetään aina pienempien lihasryhmien kautta venyttelyyn. Tunnilla treenataan erityisesti lihaskestävyyttä vaihtelevalla temmolla. Tehokas vaihtoehto kuntosaliharjoittelulle erityisesti, jos tähtäimessä on kiinteytyminen ja kunnon kohotus. Painoja on helppo säädellä
 Les Mills:n laakeroiduilla Smartbar™-tangoilla.

KIINTEYTYS

Kiinteytys on sopivan tehokas yhdistelmä lihaskuntoa ja sykkeenkohotusta! Erilaiset kyykkyjen variaatiot, toiminnallinen treeni sekä vastuskuminauhan ja painojen avulla tehtävät harjoitteet auttavat sinua polttamaan kaloreita sekä kohottamaan kuntoasi. Tunnilla voit vapaasti valita oman tasosi mukaisia harjoitteita, mikä tekeekin tunnista jokaiselle sopivan aina vasta-alkajasta konkariin. Tämä jos mikä on koko kehon treeni, jossa pääset kiinteytymään ja kehittämään koko kroppaasi.

LIUKUPILATES

Liukupilates, kuten tavallinenkin pilates, on tietoinen liikuntamuoto, jossa liikkeet tehdään hengitykseen yhdistettynä. Tunti perustuu erilaisiin pilateksen liikkeisiin, joissa kehoa liikutetaan tasapainoisesti ja voimakkaasti jokaiseen liikkeeseen keskittyen.

Apuna liikkeissä käytämme liukuvia alustoja, jotka tekevät treenistä tehokkaamman, mutta samalla lempeämmän. Tunnilla liikutaan oman hengityksen tahtiin ilman koreografiaa ja keskitytään näin vahvistamaan kehon syviä lihaksia omankehonpainolla.

Pilatekselle ominainen pehmeä yhdistelmä venytyksiä ja lihasvoimaa lisääviä harjoitteita kiinteyttää lihaksia tehokkaasti. rytmitajulle.

KAHVAKUULA

Kahvakuula on tehokas koko kropan treeni, jolla pystyt haastamaan itsesi aina uudestaan. Tällä tunnilla sinun ei tarvitse keskittyä musiikin tahdissa tekemiseen vaan valitset itsellesi sopivan tahdin. Kahvakuulailusta tekee erinomaisen myös se, että liikkeet ovat helppoja ja tehoa pystyy säätelemään oman kunnon mukaan valitsemalla liikkeeseen sopivan painoisen kuulan ja tahdin.

TEHO-KIERTO

Teho-Kierto on lihaskuntotreeniä oman vartalon painoa ja erilaisia treenivälineitä hyödyntäen. Tunnilla on helppo edetä omaan tahtiin, mutta pystyt halutessasi myös haastamaan itsesi kovaankin suoritukseen säätelemällä oman tekemisen tahtia. Tunti koostuu kahdesta-kolmesta kierroksesta, joiden välissä pidetään pieni tauko.

KEHONHUOLTO

Kehonhuoltotunnilla teemme rauhallisen musiikin tahdissa vaihtelevasti helppoja ja avaavia joogankaltaisia liikkeitä, venytyksiä ja liikkuvuutta ja tasapainoa kehittäviä rauhallisia liikkeitä. Teemme myös staattisia venytyksiä ja käytämme foam-rolleria ja fasciapalloa.

RVP

RVP eli reisi-vatsa-pakara treeni pitää sisällään etenkin keskivartaloa tukevien lihasten aktivoimista ja kehittämistä niin lattialla kuin seistenkin. Oman kehonpainon lisäksi käytämme vastuskuminauhaa ja irtopainoja.