HENKILÖKUNTA

Kolmen ohjaajan, yhteensä lähes 40 vuoden ohjauskokemuksella, nämä ryhmäliikuntatunnit etsivät vertaistaan. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Ryhmäliikuntapalveluiden lisäksi löydät tiloistamme kuntosalin ja ohjausta koulutettujen ammattilaisten ohjaamana.


Ryhmäliikuntaohjaaja, koulutettu hieroja, ACE CERTIFIED Personal Trainer

PAULIINA VEHKAOJA

LAJIT: SPINNING, LES MILLS TONE, TEHO-KIERTO, RVP, KEHONHUOLTO, TEHO-DISCO

Pauliina on koko ikänsä liikkunut, ja välillä oikein tosissaankin urheillut, omituinen höpöttäjä, joka ei ota itseään liian vakavasti. Pauliinalle on tärkeintä, että kaikilla on tunneilla hyvä fiilis.  Hieronnan ja ryhmäliikunnan ohella Pauliina tekee myös henkilökohtaisia ohjauksia salin puolella (NHA:n koulutus, ACE CERTIFIED Personal Trainer) ja sokerointeja ja ripsienpidennyksiä. 

pauliina.vehkaoja@gmail.com

puh. 044-3263389Ryhmäliikuntaohjaaja

KAROLINA DZIOK

LAJIT: SPINNING, HIIT, KAHVAKUULA

Karolina, balleriinasta rautojen kolistelijaksi. Karolinalta löytyy monipuolista kokemusta eri liikkumisen muodoista. Hänen tunneillaan treenataan kovaa ja hiki on taattu!


Koulutettu hieroja

NELLI LINDFORS

Nelli toimii hieroja yrittäjänä ja hänen toimitilansa löytyy KuntoPro:n alakerrasta.  Nellin hinnaston löydät "HIERONTAPALVELUT" välilehdeltä.

puh. 0405427307


Yrittäjä, ryhmäliikuntaohjaaja

PASI HELLMAN

LAJIT: BODYPUMP, SPINNING, KAHVAKUULA

Pasi on tunnetusti Porin kankein ohjaaja, mutta vetää siitä huolimatta omat tuntinsa aina sata lasissa eikä pelkää heittäytyä tunneillaan. Pasiin voi olla yhteydessä kaikkeen KuntoPro:n toimintaan liittyvän asian suhteen (jäsenyys, laskutus, yms.).

porinkuntopro@gmail.com

puh. 0407473095Kosmetologi

JOHANNA MÄKELÄ

Johanna toimii kosmetologi yrittäjänä ja hänen toimitilansa löytyy KuntoPro:n yläkerrasta.
Johannan hinnaston löydät "KOSMETOLOGIPALVELUT" välilehdeltä.

puh. 0405874392