HENKILÖKUNTA

Neljän ohjaajan, yhteensä lähes 50 vuoden ohjauskokemuksella, nämä ryhmäliikuntatunnit etsivät vertaistaan. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Ryhmäliikuntapalveluiden lisäksi löydät tiloistamme kuntosalin ja ohjausta koulutettujen ammattilaisten ohjaamana.


Ryhmäliikuntaohjaaja, koulutettu hieroja, ACE CERTIFIED Personal Trainer

PAULIINA VEHKAOJA

LAJIT: SPINNING, LES MILLS TONE, TEHO-KIERTO, RVP, KEHONHUOLTO

Pauliina on koko ikänsä liikkunut, ja välillä oikein tosissaankin urheillut, omituinen höpöttäjä, joka ei ota itseään liian vakavasti. Pauliinalle on tärkeintä, että kaikilla on tunneilla hyvä fiilis.  Hieronnan ja ryhmäliikunnan ohella Pauliina tekee myös henkilökohtaisia ohjauksia salin puolella (NHA:n koulutus, ACE CERTIFIED Personal Trainer). 

pauliina.vehkaoja@gmail.com

puh. 044-3263389


Ryhmäliikuntaohjaaja

ANJA SIPPOLA

LAJIT: DANCEMIX

Anja on jo parikymmentä vuotta ollut hurahtaneena tanssiin, niin soolo- kuin paritansseihin. Anja on tansseja opiskellut ja ohjannutkin tunteja jo aiemmin. Viime aikoina kiinnostuksen kohteena ovat olleet lattaritanssit ja -musiikki, joiden lumoissa Anjalla saattaa vierähtää tunti jos toinenkin.
Ryhmäliikuntaohjaaja

KAROLINA DZIOK

LAJIT: SPINNING, HIIT, KAHVAKUULA

Karolina, balleriinasta rautojen kolistelijaksi. Karolinalta löytyy monipuolista kokemusta eri liikkumisen muodoista. Hänen tunneillaan treenataan kovaa ja hiki on taattu!


Koulutettu hieroja

NELLI LINDFORS

Nelli toimii hieroja yrittäjänä ja hänen toimitilansa löytyy KuntoPro:n alakerrasta.  Nellin hinnaston löydät "HIERONTAPALVELUT" välilehdeltä.

puh. 0405427307


Yrittäjä, ryhmäliikuntaohjaaja

PASI HELLMAN

LAJIT: BODYPUMP, SPINNING, TEHO-KIERTO, KAHVAKUULA

Pasi on tunnetusti Porin kankein ohjaaja, mutta vetää siitä huolimatta omat tuntinsa aina sata lasissa eikä pelkää heittäytyä tunneillaan. Pasiin voi olla yhteydessä kaikkeen KuntoPro:n toimintaan liittyvän asian suhteen (jäsenyys, laskutus, yms.).

porinkuntopro@gmail.com

puh. 0407473095Kosmetologi

JOHANNA MÄKELÄ

Johanna toimii kosmetologi yrittäjänä ja hänen toimitilansa löytyy KuntoPro:n yläkerrasta.
Johannan hinnaston löydät "KOSMETOLOGIPALVELUT" välilehdeltä.

puh. 0405874392